Patriarhul Irineu al Serbiei a numit parada gay: „vârful aisbergului imoral şi o adunare a tuturor perversiunilor şi viciilor”

pat_irinej

Patriarhul Irineu al Serbiei a numit parada gay „vârful aisbergului imoral și o adunare a tuturor perversiunilor și viciilor”.

„Sa avem milă pentru acești oameni, care fac parte din așa-numita populație gay. Aceasta este o tulburare sau o aberatie a naturii umane… Nu pot să înțeleg de ce ni se impune această problemă și se demonstreaza deschis”, a declarat șeful Bisericii Ortodoxe Sârbe, într-un interviu pentru ziarul Nedelnik, răspunzând la o întrebare legata despre o eventuala miscare de lobby din partea Bisericii Sârbe pentru interzicerea paradei gay de către autorități.

Si in acest an, în capitala sârbă, se pregateste „parada gay”, pentru o saptamana „bogata în diferite evenimente, expoziții și concerte de popularizare, manifestări ale activității comunității LGTB”.

Pregătirea pentru aceste acțiuni, a divizat din nou societatea sârbă, cea mai mare parte a populației sarbe opunandu-se unor astfel de evenimente. Anul trecut, o parada similara, „Gay pride parade”, a fost însoțită de manifestari hulitoare și profane. Mai mult decât atât, reprezentanții țărilor din UE și SUA au exercitat o presiune fără precedent asupra autorităților sârbe și a publicului, pentru a organiza aceste evenimente, iar diverși politicieni și diplomați europeni au jucat un rol activ în promovarea lor.

Sursa: lonews.ro

Posted on 19 mai 2014, in Știri / Anunțuri, Irineu al Serbiei and tagged , , . Bookmark the permalink. Un comentariu.

Lasă un comentariu